за нас

 

Добре дошли в VEGGIEBOX-HANDMADE HEALHTY FOOD

Радваме се, че сте избрали да посетите нашата малка кухня онлайн. Проектът VEGGIEBOX започна през ноември 2016 г. като малък семеен бизнес. Първоначално разчитахме на опита на вегански консултант и на собствен опит, докато не след дълго започнахме сами да разработваме рецептите си. Как ли става това? Изграждаме концептуален модел на вдъхновението си, приготвяме прототип, опитваме всички вкусове поотделно, каним нашите топ клиенти на дегистация и накрая изчистваме последната версия на рецептата.

Всеки продукт се прави с много, много любов. Всичките ни съчетания имат специален вкус, различен от класическите вегетариански рецепти, било то бонбони, торти, шоколад, барчета или други дребни десерти.

VEGGIEBOX и концепцията за здравословни десерти се роди след раждането на първото ни дете. Тогава попаднахме на документален филм за здравословното захранване, за храната , която цял живот ние консумираме и за здравословните проблеми, в следствие на навиците ни. Тогава решихме, че искаме още веднага да променим начина си на живот и дори нещо повече- да променим начина на хранене и живот на други, които ценят безценното здраве. Към този момент капацитетът ни е разгърнат в посока здравословна закуска и десерти. Мечтаем някой ден да можем да предложим и здравословемн обяд или вечеря.

Каним ви да се присъедините към нас и да споделите насладата от нашите продукти. Очакваме да споделите вашето преживяване с някой от продуките от нашите магазини!