HANDMADE HEALTHY & DELICIOUS FOOD

 100% NATURAL & ORGANIC INGREDIENTS | LOW CARBS | GMO FREE  VEGAN & VEGETARIAN | GLUTEN FREE | NO PRESERVATIVES | PURE FOOD 

Доставка

1. Каква е цената на доставката и с коя куриерска фирма работите?

Цената на доставка до адрес се определя от куриера. При поръчка над 200,00 лв. доставката е безплатна. В зависимост от това къде живеете, доставката ще се извърши от куриер на Еконт. Възможна е и доставка до офис на СПИДИ или ЕКОНТ при условие, че изрично посочите това при попълване на адреса си за доставка и изберете съответната опция.

2. По какъв начин мога да заплатя за поръчката си?

Предлаганият от нас метод на плащане е наложен платеж – ще заплатите поръчаните продукти на куриера при доставка на своята пратка.

3. Доставяте ли до офис на куриерска фирма?

Да, можете да попълните адрес на избран от Вас офис на куриерски фирми Спиди или Еконт, когато правите поръчката си онлайн на veggiebox.bg. Ако поръчвате по телефона, наш сътрудник ще Ви попита за избран от Вас офис на куриер.

4. Какви са сроковете за доставка?

Доставката се извършва в рамките на 5 работни дни, счетано от датата на регистрация на Вашата поръчка. В зависимост от метеорологичните условия и натовареността на куриерите, може да получите поръчаните от Вас продукти с 1-2 дни закъснение (предимно в периода от края на ноември до края на декември).

5. Какво се случва, ако не съм на адрес при доставката?

Преди доставка ще получите известие или обаждане от куриерите с период на доставката. Ако не сте си у дома по време на доставката, куриерите ще се свържат с Вас за да уточните следващо посещение. Ако куриерите не успеят да ви доствят пратката след два опита, Вие ще може да си я вземете от техен офис.


6. Доставка до адрес извън България

Към момента можем да Ви предложим доставка извън България през DPD и DHL.

Copyright 2019 © All rights reserved​

Made with ❤ with Veggiebox