Всички услуги се реализират след предварителна уговорка и след потвърждение за резервация в графика.

Имате ли затруднения в приготвянето на здравословни десерти? Искате ли да рестартирате усилията си в здравословното хранене? Искате ли децата ви да предпочитат здравословна закуска и шоколад? Мечтаете ли за промяна на фигурата си и навиците си?

 

Пишете ни на order@veggiebox.bg за повече информация и запитвания.

Вълнуващи лесни рецепти, които да опитате вкъщи и с които да се харесате на децата

Вече сте избрали своите рецепти, но нямате всички необходими суровини? Имаме при нас висококачествени органични семена,  ядки и ядкови пасти, прекрасен био мед, прясно смляно на каменна мелница брашно, различни студенопресовани масла.

Понякога всеки има нужда от размяна на опит и помощ в стъпките при приготвяне на здравословни ястия. Идеи за ястия, рецепти, температури на обработка, комбинации от продукти, последователност на приготвяне и съвети за аранжиране. 

Не е нужно да изпадате в срес от промяната на хранителните си навици, ако се нуждаете от безглутенова диета. Mожем да ви предложим разнообразие от рецепти с удивителен вкусен резултат.

Идеи за адаптирани рецепти

Сладолед без захар, без палмови масла, без сухо мляко, без животински продукти, много нежен и топящ се в устата... и още много идеи за любими детски сладости.

Безглутенови печива

Имате проблем с глутена? Печивата ни могат да бъдат с безглутенови съставки. Кето хляб, мъфини, различни енергийни барове, както и шоколад. Правим и торти за Вашия личен празник, отново без глутен.

Ръчен хляб без мая

Любим на всички е хлябът ни. Използваме брашно, което мелим сами в собствена каменна мелница от лимецово и спелтено зърно. Не използваме мая. Влагаме закваска и/или сода. С много семена, с много фибри, с много аромат и вкус.

На специалния Ви ден, за специалните ви хора, за любим човек..можем да направим така, че празника Ви да е незабравим. Вкусна и здравословна изненада, украсена стилно и елегантно в любимите Ви цветове, в компанията на прекрасен букет цветя и/или бутиково специално питие.

Пишете ни на order@veggiebox.bg за повече информация и запитвания.

Ще празнувате първата годинка на Вашето мъниче и искате да се продържате към здравословно меню на детското парти, можем да предложим специални адаптирани торти, без фондан и захар, без животински продукти, ядки и глутен. Разбира се и мъфини, печени понички и сконове.

Пишете ни на order@veggiebox.bg за резервация на дата.

 

 

Имате празник и искате да почерпите с впечатляваща, вкусна, незабравима и здравословна торта, можем да Ви помогнем. Приготвяме по авторска рецепта торти, печем домашни блатове, приготвяме крем от натурални съставки, слагаме много плодове, украсяваме стилно, семпло и елегатно. И всичко това по ваше задание, спрямо вашите хранителни особености, непоносимости и любими храни.

Когато искате да кажете на някого колко е специален и искате заедно да отпразнувате специален повод с нещо различно, вкусно и здравословно, можем да бъдем посредници на Вашите чувства и да се включим в идеята Ви за изненада.

Специални, различни. Без оцветители. Без фондан. С домашни печени блатове, с прекрасни вкусни кремове, с много пресни плодове. С много грижа и внимание, както трябва да бъде за нашите най-скъпи същества. Спелтено брашно, лимецово или безглутенови варианти, с кокосова захар или кленов сироп, с истинска бурбонска ванилия, с качествено какао или с рожково брашно, с фурми, ядкови тахани и изпълнени с много настроение от цветни топери или любими фигурки. 

 

Торта за специалния Ви ден

Специална, по авторска рецепта, с прясно домашно печени блатове. Без кремове от прах, с натурални и био съставки. Стилни, нежни и незабравими.

Специална изненада за любим човек

Кутията с бонбони може да е абсолютно тривиална, но е класически избор за любим човек, заедно с ароматно питие и/или красиво цвете. С лично послание, с индивидуалност. Имаме и други предложения, пишете ни.

Бебешки и детски торти

Децата не бива да се тъпчат със бои, захар и полуфабрикати, консерванти и ароматизанти. Вярваме, че децата ни трябва да се хранят здравословно от първия си ден. Предлагаме специални торти, които имаме възможност да адаптираме към Вашия начин на захранване, така, че да можете да подсладите всички гости, и най-вече най-малкият също да хапне от тортата си. Освен торта, предлагаме мъфини, питчици, курабийки, бонбони без какао и какво ли още не във интересни детски форми.

Искате ли да впечатлите някой специален клиент? Или пък имате нужда от корпоративен подарък или оригиналнен сладък кът за вашето фирмено парти? Можем да помогнем с нестандартни идеи и здравословни решения, които ще подчертаят уважението и отношението ви към колегите ви. 

Пишете ни на order@veggiebox.bg за повече информация и запитвания.

Стилен и различен подарък за Вашите служители, колеги и приятели. Кутия ръчно изработени бонбони, мини шоколади или сет сурови десерти, и всичко това брандирано с Вашите инициали или фирмени знаци. 

Прекрасна идея да бъдеш забелязан от всички в новия колектив, да изненадаш приятно колегите си или да почерпиш по повод новата позиция. Сетовете с бонбони и сурови десерти са добра идея.

Сладък корпоративен подарък

Сладка маса на Вашето фирмено парти или специален нестандартен корпоративен подарък за Вашите партньори и специални клиенти, с който ще бъдете различни и оригинални.
Опаковката ще е стилна и индивидуална за Вас.

Направи добро впечатление

Първото впечатление не се повтаря, но може да бъде коригирано когато направите мил жест към колегите си. Ще седействаме за вкусната изненада за всички, за направите второто впечатление още по-неповторимо.

Copyright 2019 © All rights reserved​

Made with ❤ with Veggiebox

Форма за поръчка

Адресът ни:

Монтана, ул, Юрий Венелин 2-4

Форма за поръчка

Адресът ни:

Монтана, ул, Юрий Венелин 2-4

Форма за поръчка

Адресът ни:

Монтана, ул, Юрий Венелин 2-4

Форма за поръчка

Адресът ни:

Монтана, ул, Юрий Венелин 2-4

Форма за поръчка

Адресът ни:

Монтана, ул, Юрий Венелин 2-4