Хлябът..

С дълга дива ферментация. С жива закваска. Без мая. Без избелители и добавки в брашното. От пълнозърнеси брашна. Плътен с хрупкава коричка и уханна мекичка среда.

Хлябът..

Най-най-важната ценност на храната е когато качествените систавки срещат правилната технология, получавайки накрая продукт с необятни характеристики. Така тривиално и прагматично започва разговора ни за хляба, за неговата ценност, за неговите особени и богатства.
Хлябът, които имаме удоволствието да слагаме на трапезата си и който предлагаме и на вас, е висококачествен. Характеризира се с всички особености, които носи хлябът с квас и разбира се притежава всички разлики с конвенционалния хляб с мая и набухватели.
На първо място е суровината. При хляба с квас тя е единствена- висококачествено брашно без подобрители, консерванти и други обработващи агенти. Вторият компонент е чиста изворна вода. И третият компонент е микс от търпение, труд, знания, наблюдателност, нюх и развити рецептори, за да може магията на технологията да се случи. А тя е древна, колкото света или поне толкова, че нашите предци са знаели технологията от техните предци и така се е предала до днес. Днес, когато хлябът с квас вече е забравена традиция, и още повече когато масово десетилетия хранително-вкусовата индустрия ни "залива" с бърз хляб, пухлав, неустоимоуханен и бърз за изработка, ние се стараем да възобновяваме тази традиция. Целта ни е да покажем и възпитаме вкуса на истинския хляб у децата ни. Целта ни е да бъде винаги на трапезата ни и да бъде съхранена неговата ценност.

Хлябът, които можете да поръчате от нас, е изработен в най-добрата пекарна на Балканите, именно в хлебарната на "Братя хлебари".
Изключително приятен на вкус, с приятен срез, със страхотен аромат, с плътност и характерен послевкус, в зависимост от вида на основното му брашно. Разгръщащ всеки ден вкусовия си потенциал и характер. По-добър с всеки изманал ден, при правилно съхранение и грижа.

Хлябът е с мекичка средичка и хрупкава плътна коричка. Някой от видовете са плътни, с характерни дребни, равномерноразположени шупли. Други видове са с огромни шупли в средичката. Всеки вид си има своите предимства и своите обожатели.. А ето ги и тях. Можете да заявите своя избор и желано количество всяка седмица до петък в 11 ч. Нужно е хлябът да бъде планиран и да има нужното време за ферментация, която трае 72 часа. Във вторник и сряда хлябът е наличен в обекта ни.

Безплатна доставка при покупки на стойност 65 лв.

Поръчайте

торта за специалния Ви ден

Регистрирай се безплатно за здравословни рецепти и актуални промоции на продукти : )

Copyright 2019 © All rights Reserved. Design by VEGGIEBOX FOOD LABORATORY

Бързи и лесни рецепти със свежа спирулина