HANDMADE HEALTHY & DELICIOUS FOOD

 100% NATURAL & ORGANIC INGREDIENTS | LOW CARBS | GMO FREE  VEGAN & VEGETARIAN | GLUTEN FREE | NO PRESERVATIVES | PURE FOOD 

Използване на бисквитки

Политика за използване на бисквитки (cookies) от С Комплименти ЕООД

 

Ние разбираме, че личните Ви данни и защитата на информацията, която споделяте с нас, е изключително важна. Затова и нашата Политика за защита на личните данни описва как обработваме данните Ви и какви са мерките, които предприемаме, за да ги защитим. Обяснява и къде и как събираме Ваши лични данни, както и кои са правата Ви спрямо цялата информация за Вас, която съхраняваме.

Настоящата политика за защита на личните данни е израз на нашата готовност да защитаваме личната Ви информация и се отнася за Вас, в случай че ни предоставяте лични данни по телефона (чрез обаждане или SMS), онлайн, по пощата или чрез куриер, през социалните мрежи, в корпоративен или промоционален уебсайт, през мобилно приложение или по друг начин.

1.Кои сме ние?

Когато казваме „ние“ или „нашето/ нашите/ нашата/ нашият“ в рамките на настоящата Политика за защита на личните данни, имаме предвид следното търговско дружество:

  • „С Комплименти“ ЕООД, със седалище и адрес на управление: Монтана, ул. Мария Димова 20, ЕИК: 204255630, като Администратор на лични данни.
  • Настоящият списък може да бъде допълван с нови юридически лица, които ще станат част от нашата група в бъдеще.

 

2. Каква информация за Вас съхраняваме и обработваме?

Информация, която споделяте с нас, като Вашите имена, пощенски адрес, телефонен номер, имейл адрес, банкова сметка или данни от карта за разплащане (само за валидиране на плащането), както и всякаква обратна връзка, която ни предоставяте по пощата, телефона, имейл или чрез съобщения в социалните мрежи;

Профил в социалните мрежи (напр. когато използвате социална мрежа за влизане в профила си в www.veggiebox.bg, за да направите поръчка или когато споделяте тези лични данни с нас през социалните мрежи);

Информация за продуктите или услугите, които Ви предоставяме (включително какво сме Ви предоставили, къде и кога, каква сума сте заплатили за тях, начин, по който използвате нашите продукти и/или услуги и т.н.);

Данни за вход в нашия уебсайт или система, достъпна за нашите настоящи или потенциални клиенти (включително Вашето потребителско име и избрана парола, която съхраняваме в криптиран вид, без да знаем каква точно е тя);

Информация за устройството или устройствата, които използвате или сте използвали за достъп до нашите услуги (напр. марка и модел на Вашето устройство, операционна система, браузър или IP адрес), информация събирана с „бисквитки“ и подобни технологии, както и по какъв начин използвате нашите услуги. Например, опитваме се да определим кой/кое от нашите уебсайтове или приложения използвате, кога и по какъв начин;

Информация за издаване на служебни бележки (трите имена, ЕГН и валиден пощенски адрес) в случай на спечелване на награда на стойност над 30 лв. според действащия Закон за данъците върху доходите на физическите лица

Ваши контакти и подробности за имейлите и други електронни съобщения, които получавате от нас, включително дали тези съобщения са били отворени и дали сте кликвали върху някоя от връзките (линкове) в тях. Искаме да бъдем сигурни, че нашите съобщения са полезни и важни за Вас, така, че в случай че не ги отворите и не кликнете върху връзка (линк) в тях, ние знаем, че трябва да подобрим информацията, която Ви изпращаме; както и

Информация от други източници, като например наши партньори, специализирани компании, които предоставят информация за клиентите си с тяхно съгласие, в явен или анонимизиран вид (напр. компании за маркетингови проучвания, финансови институции, социални мрежи и др.), включително и информация за Вас, която е публично достъпна.

Надзорни органи в Република България:

(1) Комисия за защита на личните данни

Адрес: гр. София, ул. „Иван Евстатиев Гешов“ № 15,

тел.: (02) 940 20 46 факс: (02) 940 36 40 Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg

Уеб сайт: www.cpdp.bg

 

(2) Комисия за защита на потребителите

Адрес: 1000 гр. София, пл.“Славейков“ №4А, ет.3, 4 и 6,

тел.: 02 / 980 25 24 факс: 02 / 988 42 18 гореща линия: 0700 111 22

Уеб сайт: www.kzp.bg

Copyright 2019 © All rights reserved​

Made with ❤ with Veggiebox