Copyright by VEGGIEBOX-HANDMADE HEALTHY & DELICIOUS FOOD

Брауни пандишпанова торта с бадемови блатове и домашен крем нутела с лешников тахан и фурми

Безглутенови торти приготвяме по поръчка. Има вариации в блатовете, като те биха могли да бъдат направени от бадемово брашно, елдено брашно, брашно от киноа, от киноа, от тапиока и от безглутенов овес. Биха могли да бъдат 100% веган. Блатовете могат да бъдат и 100% бадемови, бели и шоколадови варианти. Печем ги непосредствено преди празника ви, винаги са пресни и уханни. Кремовете могат да бъдат ядкови (веган), с маскарпоне и заквасена сметана, домашен крем нутела с лешников тахан и фурми – всички подсладени с натурални нерафинирани подсладители (кленов сироп, мед, фурми).

Размерите на безглутеновите торти са 2 – 17-18 см в диаметър (6-8 парчета) и 19-20 см в диаметър (10-12 парчета). Получават се високи парчета. Блатовете могат да бъдат 2, 3 или 4, както и в различни комбинации, съобразени с вашите вкусови предпочитания. 

Всяка торта може да бъде с разнообразна украса. Единственото, на което не можете да разчитате е, тортата да е с фондан и с оцветители. Предпочитаме цената на тортата да бъде сфоримирана на базата на качествени суровини, вместо на боядисана глюкоза и захар с не до там безопасни, макар и за хранителни цели, оцветители. 

Правим детски безглутенови торти, при които правим всичко възможно да се съобразим с вашите изисквания за позволени и включени храни в менюто на детето ви.  Под детска торта ние разбираме вкусна и полезна, направена от качествени и хранителни съставки, без или с минимално количество захар (използваме кокосова) и с украса, в която няма Е-та, оцветители и всякакви други „боклуци“, които влияят отрицателно на детското здраве. 

In Portfolios

Please wait...

Subscribe to our newsletter

Want to be notified when our article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.
0