Copyright by VEGGIEBOX-HANDMADE HEALTHY & DELICIOUS FOOD

Бутикови торти

Правим торти с желание и с качествени съставки. С много творчество, много фантазия и енергия. Правим торти, които са пълни с нутриенти и с наслада. Торти различни, разнообразни и истински. Правим красиви и вкусни торти. Не са по каталог, защото нито един празник според нас не трябва да бъде поредния. Всеки трябва да носи индивидуалността на човека, който ще зарадва. Не са с фондан или изкуствени цветя. Предпочитаме да ви предлагаме качествен избор пред това да товарим бюджета ви със захар, която ще изхвърлите. И вместо да плащате за часове труд по обличането на такава торта и изработването на захарни цветя от захар, предпочитаме да ви предложим истински цветя и качествени съставки. Нашите торти са усещане за света и влагаме старание и индивидуално отношение към всеки клиент. Изборът на вкусове е разнообразен и винаги съобразен с изискванията, които всеки клиент има към тортата си. Нашите торти се приготвят на място, по авторски рецепти и без нито една индустриална материя, като готови блатове, кремчета на прах и подобни. Можете да избирате от пълнозърнести варианти, безглутенови, 100% веган, такива с повече плодове, бебешки варианти, видове със специални подсладители. Всичките ни предложения са без рафинирани продукти, с висикокачествени натурални и био сертифицирани съставки. Можете винаги да изискате от нас сертификат за качество и копието на сертификатите на всяка съставка, в случай че бихте искали да сте абсолютно сигурни в истинността на качеството, което ви описваме. Освен това, винаги можете да изисквате от нас сертификат за качество, който задължително съпровожда всяко наше изделие.

Минималният размер на тортата може да бъде 16-18 см(6-8парчета), 18-20 см (10-12 парчета), 20-22 см (14 парчета), както и двуетажни торти. В зависимост от броя гости при запитване ви предлагаме варианти. Получават се високи парчета. Блатовете могат да бъдат 2, 3 или 4, както и в различни комбинации, съобразени с вашите вкусови предпочитания. 

Всяка торта може да бъде с разнообразна украса. Единственото, на което не можете да разчитате е, тортата да е с фондан и с оцветители. Предпочитаме цената на тортата да бъде сфоримирана на базата на качествени суровини, вместо на боядисана глюкоза и захар с не до там безопасни, макар и за хранителни цели, оцветители. 

Правим детски безглутенови торти, при които правим всичко възможно да се съобразим с вашите изисквания за позволени и включени храни в менюто на детето ви.  Под детска торта ние разбираме вкусна и полезна, направена от качествени и хранителни съставки, без или с минимално количество захар (използваме кокосова) и с украса, в която няма Е-та, оцветители и всякакви други „боклуци“, които влияят отрицателно на детското здраве. 

На мейл info@veggiebox.bg очакваме вашето запитване, в което молим да впишете информация за брой на гостите, алергени на вас и вашите гости, любими храни и вкусове, които харесвате, храни, които НЕ харесвате, Идеи /Избор на украса.

Тортите можете да вземете лично от ателието ни в Монтана. Изпълняваме поръчки за София-град, както и за населени места в Северозападна България, където има допълнителна цена за доставка. 

Поръчките за тортите приемаме минимум 7 дни преди датата на събитието ви.

Please wait...

Subscribe to our newsletter

Want to be notified when our article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.
0